Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Україна оновила список країн "червоної" та "зеленої" зон: Єгипет та Туреччина "зелені"

Реклама

22 січня Міністерство охорони здоров'я оприлюднило оновлений перелік країн "червоної" та "зеленої" зон за рівнем поширення COVID-19.

До "червоної" зони віднесено 68 країн щодо яких немає даних про захворюваність на COVID-19.

Так, у "червоній" зоні: Ізраїль, Чехія, Угорщина, Румунія, Албанія, Білорусь, Австрія, Канада, Польща, Бразилія, Італія, Франція, Іспанія, США, Російська Федерація та інші.

Після повернення з цих країн українці і ті іноземці, кому дозволено в'їзд в країну, повинні самоізолюватися на 14 днів із застосуванням застосунку «Дій вдома». Дострокове припинення самоізоляції можливе після отримання негативного ПЛР-тесту.

Україна опинилася на 69 місці і відкриває список держав "зеленої зони". Протягом останніх 14 днів у країні позначка сягає 204,3.

У "зеленій" зоні: Туреччина, Болгарія, Фінляндія, Індія, Єгипет та інші.

Працюйте віддалено та моніторте діяльність партнерів, конкурентів та співробітників за допомогою нового інструменту - LIGA360. IT-екосистема є єдиним робочим простором для усієї команди, яка містить персональні набори інструментів для роботи юристів, фінансистів, маркетингу, служби безпеки, PR, HR та зручних внутрішніх комунікацій. Дізнатися більше

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини