Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада підтримала зниження ставок ввізного мита на тканину

Реклама

Верховна Рада ухвалила в цілому як закон проект №4410, яким викладено в новій редакції групи 50 - 59 у Митному тарифі України, якими встановлено:

  • пільгові ставки ввізного мита у розмірі 0 відсотків на сировину, що не виробляється в Україні (пряжа, волокна, нитки 50 - 53 групи УКТ ЗЕД);

  • пільгові ставки ввізного мита в розмірі від 1 до 8 відсотків на готову продукцію - тканини, фетр і повсть, сітки плетені, шпагат та канати;

  • підвищено повні ставки ввізного мита до 10 відсотків на товари легкої промисловості за тими товарними підкатегоріями згідно з УКТ ЗЕД, де такі ставки менші 10 відсотків.

Закон набирає чинності з 1 липня 2021 року.

Захистіть свій бізнес під час карантину. Тримайте критично важливі новини в смартфоні з Liga360. Залучіть команду до обговорення профільних тем, спільного пошуку бізнес-ризиків та можливостей. Будьте в курсі усіх інфоприводів і законодавчих змін. Щоб оцінити усі переваги Liga360, придбайте доступ сьогодні.

Запрошуємо на вебінар: Практика застосування Інкотермс 2020 в ЗЕД-контрактах та митне регулювання в Україні: новели, практика, рекомендації. Дізнайтеся більше про умови поставки в ЗЕД-контракті та як убезпечити від ризиків власний товар в нових умовах 2021 року.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини