Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

МОЗ оновив список країн "червоної" зони: після яких країн потрібна самоізоляція

Реклама

Міністерство охорони здоров'я оновило список країн «червоної» та «зеленої» зон, врахувавши кількість активних випадків коронавірусної хвороби COVID-19 на 100 тис. населення.

26 лютого у "зелену" зону потрапили такі країни: Грузія, Кіпр, Болгарія, Румунія, Росія, Швейцарія, Колумбія, Болівія, Малайзія та Ботсвана.

Популярні туристичні напрямки, а саме Єгипет, Турція, Домініканська Республіка, Мексика, також залишаються "зеленими".

До "червоної" зони належать країни з вищим, аніж в Україні (186,4), показником захворюваності на COVID-19 на 100 тисяч населення за останні два тижні.

Так, "червоними" зараз, зокрема, є Чеська Республіка, Чорногорія, Сейшельські острови, Франція, Мальдіви, Іспанія, Білорусь.

Після повернення з цих країн українці і ті іноземці, кому дозволено в'їзд в країну, повинні самоізолюватися на 14 днів із застосуванням застосунку «Дій вдома». Дострокове припинення самоізоляції можливе після отримання негативного ПЛР-тесту.

Також читайте: Україна оновила карантинні зони: Чернівецька область стала "червоною"

Як ефективно організувати роботу та захистити свій бізнес в умовах карантину? З рішенням Liga360:Керівник. Ви зможете перевірити надійність партнерів, контролювати згадки про вашу компанію в ключових українських ЗМІ та отримувати сповіщення щодо змін законодавства і судових рішень. А комунікувати з колегами в режимі віддаленої роботи - не проблема, адже в Liga360 можна обговорювати ризики та можливості всією командою. Замовляйте тестовий доступ до Liga360 за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини