Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Президент підписав Закон про допомогу безробітним під час карантинів або НС

Реклама

Президент України Володимир Зеленський підписав Закон щодо надання допомоги з часткового безробіття на період карантину або надзвичайної ситуації.

Про це повідомили на сайті Глави держави.

Йде мова про Закон № 1212-IX «Про внесення змін до статті 47-1 Закону "Про зайнятість населення" щодо надання допомоги по частковому безробіттю на період карантину та/або надзвичайної ситуації, встановлених Кабінетом Міністрів України» (проект № 3010а), який Верховна Рада ухвалила 4 лютого 2021 року.

Чинне законодавство передбачає надання допомоги з часткового безробіття на період карантину для застрахованих осіб, які втратили частину доходу через обмежувальні заходи, пов'язані з протидією поширенню COVID-19.

Підписаний Президентом документ дозволить українцям отримувати допомогу з часткового безробіття не лише на період карантину, спричиненого коронавірусом, а й у разі інших захворювань чи надзвичайної ситуації на території України.

Кабінет Міністрів буде визначати порядок надання допомоги з часткового безробіття на період карантину, надзвичайної ситуації, її розмір, строк надання, а також порядок повернення коштів, спрямованих на фінансування такої допомоги.

Контролювати ризики та слідкувати за репутацією компанії - просто з Liga360: Керівник. Ви отримаєте інструменти бізнес-розвідки та перевірки контрагентів, моніторинг ключових ЗМІ та автоматичні сповіщення про персону/бренд в Telegram. А ще Liga360 дає можливість слідкувати за змінами законодавства та судових рішень. Замовте Liga360 та оцініть усі переваги ІТ-рішення вже сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини