Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Столичним підприємцям подовжили пільги на час локдауну

Реклама

На час карантинних обмежень у Києві подовжено пільги для столичних підприємців. Про це повідомив заступник голови КМДА Олександр Харченко.

У підприємців є можливість фактично не сплачувати за користування комунальним майном в орендованих у міста приміщеннях та не сплачувати за договорами розміщення засобів пересувної та сезонної торгівлі в разі повного припинення діяльності на весь період неможливості роботи, зокрема:

  • на період карантину сплата за договорами розміщення засобів пересувної та сезонної торгівлі, незалежно від розміру плати, визначеної у договорах оренди, становитиме 1 гривню;

  • також і надалі діятиме зменшена вартість оренди комунального майна - на 50%;

  • для ресторанного бізнесу, пересувної та сезонної торгівлі на 50% зменшується пайова участь в утриманні об'єктів благоустрою.

Перелік пільг, що пропонує місто, не потребує внесення змін до існуючих договорів.

Локдаун в Києві: які обмеження запроваджуються з 20 березня

Малий бізнес потребує великих зусиль. LIGA360 допоможе тримати на контролі свою підприємницьку діяльність й економити час. Отримайте повну базу законодавства, контролюйте звітність та заборгованість перед державою. Перевіряйте постачальників і клієнтів. Спробуйте всі переваги LIGA360:Підприємець, замовивши тестовий доступ.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини