Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Тепер кияни можуть забрати авто зі штрафмайданчика за декілька хвилин

Реклама

У Києві запрацював новий сервіс повернення автомобіля зі штрафмайданчика. Наразі сервіс працює у тестовому режимі.

Про це повідомив директор Департаменту транспортної інфраструктури Валентин Осипов.

«Разом із Нацполіцією та Kyiv Smart City ми розробили та впровадили сервіс, який дозволить економити час водіїв та зменшить черги у пунктах видачі на 25-30%. Щоб скористатися сервісом потрібно ввести дані автомобіля у додатку Kyiv Smart City. На основі цієї інформації буде створена електронна заява на повернення авто. Водієві достатньо роздрукувати заяву і прямувати одразу на штрафмайданчик до представника поліції, який там же відсканує заяву та видасть автомобіль. До речі, на численні прохання водіїв збільшили час роботи штрафмайданчиків у суботу - з 09:00 до 17:00», - зазначив Валентин Осипов.

За словами директора Департаменту транспортної інфраструктури, цей сервіс вкрай затребуваний.

Щоб скористатися новим сервісом у додатку Kyiv Smart City перейдіть до вкладки «Міські сервіси» - «Сервіси водія» - «Евакуація» і введіть номер автомобіля. Там же можна переглянути деталі евакуації, доказову базу з фотоматеріалами. Після того, як буде надана вся необхідна інформація, створюється електронна заява. Якщо дані внесені до 18:00, вона буде підтверджена того ж дня. Якщо після 18:00 - наступного дня, про що водій отримає сповіщення. Далі достатньо роздрукувати заяву, підписати її та прямувати одразу на штрафмайданчик, показати документ працівнику поліції та отримати своє авто за кілька хвилин.

Не пропустіть важливих змін щодо ваших договорів. Налаштуйте розширений моніторинг сторін з функціоналом CONTRACTUM у LIGA360. Отримуйте сповіщення про зміни у ЄДР, перевірки, відкриті провадження чи участь компаній у тендерах. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини