Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Найкращі цифрові рішення для держави і бізнесу представлять на форумі «БІЗНЕС БЕЗ ПАПЕРУ»

19 листопада 2021, 11:20
322
0
Реклама

19 та 23 листопада 2021 року в Києві відбудеться третій Форум «Бізнес без паперу», який традиційно є всеукраїнським майданчиком для обміну сучасними цифровими практиками між представниками держави та лідерами ринку в різних індустріях бізнесу. Генеральним партнером Форуму виступає LIGA360, комплексна IT-платформа для управління підприємствами як в державному, так і приватному секторі.

Цього року Форум проводитиметься у двох форматах: онлайн - 19 листопада та онлайн+офлайн - 23 листопада, і буде поділений на три блоки: швидкий старт, цифровий злет для бізнесу та новий рівень діджиталізації. На учасників та відвідувачів заходу чекає більше 20 доповідей від топових експертів в питаннях електронних сервісів та цифровізації процесів ведення бізнесу.

Вони представлять реальний досвід українських компаній у відмові від паперового документообігу, обговорять ефективність е-чеків, розберуть на деталі міфи фіскалізації та презентують сучасні системи автоматизації бізнесу. Від представників влади можна буде почути про діджитал-плани з боку держави. Кожен спеціаліст отримає для себе ексклюзивний контент та дієві інструменти для практичного застосування.

В рамках Форуму компанія LIGA:ZAKON представить своє комплексне рішення в сфері paperless business, ІТ-платформу LIGA360 для командного управління інформацією і прийняття вчасних бізнес рішень та випередження ризиків. Власне про те, як вести бізнес у сучасному непередбачуваному середовищі та які цифрові інструменти при цьому застосовувати, у своїй доповіді розповідатиме Ольга Таранова, Product Director компанії LIGA:ZAKON:

«Аналітичні дашборди для топ-команди компанії дозволяють оцінювати зовнішні та внутрішні інформаційні ризики, які можуть істотно впливати на бізнес. Аналіз усього інформаційного оточення компанії дає розуміння ключових подій і дозволяє автоматизувати процеси та збудувати систему реагування на ринкові ситуації. Наша IT-платформа LIGA360 забезпечує власників та керівників бізнесу консолідованою інформацією необхідною для оперативного ухвалення оптимальних рішень та запобігання ризиків для бізнесу та пошуку нових можливостей».

Виступ Ольги заплановано онлайн у перший день Форуму 19 листопада з 13:10 до 13:35.

Ознайомитися з повною програмою заходу та придбати квиток можна за посиланням: https://biznes-bez-paperu.com.ua

Детальніше про Генерального партнера Форуму "Бізнес без паперу" - LIGA360: https://liga360.ligazakon.net

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини