Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Аграрний комітет визнав незадовільною роботу керівництва Держпродспоживслужби

Реклама

Комітет з питань аграрної та земельної політики визнав незадовільною роботу керівництва Державної служби з питань безпечності харчових продуктів захисту споживачів в деяких напрямках роботи. Про це повідомляє Офіційний вебпортал Парламенту України.

Голова Комітету Олександр Гайду розповів, що роботу керівництва Держпродспоживслужби визнали незадовільною з кількох причин:

  • через бездіяльність служби підприємства, які вирощують тварин, не забезпечені вушними бірками. Це зупиняє переміщення та реалізацію худоби, а власники незареєстрованих тварин не можуть продати молоко та м'ясо;

  • Держпродспоживслужба також відмовляється реєструвати сільгосптехніку через необґрунтовані зауваження до форми сертифікатів затвердження типу;

  • є зауваження до якості роботи служби у рибній галузі. У той час, коли вона мала б сприяти розширенню ринків збуту, відбувається перешкоджання господарській діяльності.

Депутати вирішили звернутися до Кабінету Міністрів для вирішення цих питань.

Аграрний бізнес потребує комплексного захисту. Рішення LIGA360 - ваш надійний помічник для вчасного реагування на рейдерські атаки, суперечливі законодавчі зміни та зміни контрагентів. Подробиці за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини