Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

1 липня Ощадбанк розпочне приймання заявок для отримання мікрогрантів для бізнесу

Реклама

Ощадбанк став уповноваженим банком нової державної програми «єРобота» за напрямом надання українцям безповоротних грантів до 250 тис. грн для запуску нового або розвитку діючого бізнесу.  Про це повідомила пресслужба банку.

Вже з 1 липня 2022 року всі бажаючі зможуть подати заявку з бізнес-планом щодо створення або розвитку власної справи до відділень Ощаду.

Наразі розробляється можливість подання заявок й через портал Дія. Учасником програми може стати будь-який українець (фізична особа) або юридична особа.   

За рахунок гранту підприємець або юридична особа зможуть придбати обладнання, оплатити сировину та матеріали, здійснити часткову оплату оренди. В разі створення одного або двох робочих місць на період більше 3 років та сплати податків за цей період грант не повертається.    

Після розгляду проекту в разі його відповідності критеріям програми грантові кошти буде перераховано на окремий рахунок здобувача гранту в Ощадбанку. Рішення про надання гранту прийматиметься Державною службою зайнятості.      

Додаткові деталі програми «єРобота» буде оприлюднено пізніше.

Нагадаємо, Уряд затвердив три програми безповоротних грантів для бізнесу обсягом 16 млрд. грн:

1. Мікрогранти до 250 тис. грн. для тих, хто хоче запустити новий бізнес.

2.Часткова компенсація вартості створення теплиць.

3.Гранти на підтримку садівництва, ягідництва та виноградарства.

В умовах воєнного стану законодавство для бізнесу змінюється щодня. Керівники аналізують очікувані правові зміни з рішенням LIGA360. Тепер результати пошуку можна побачити у вигляді схем і діаграм - щоб швидко виокремити важливі нововведення, роз'яснення та аналітику до них. Деталі за посиланням

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини