Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 25 липня діятимуть нові умови ввезення домашніх тварин до Польщі

Реклама

Польські митні та ветеринарні служби з 25 липня не вимагатимуть довідку про стан здоров'я домашніх тварин, що ввозяться з України, та результати тестування рівня антитіл проти сказу, проведеного методом титрування. Про це повідомляє Держпродспоживслужба.

За її інформацією, запровадження нових умов ввезення перенесено з 16 на 25 липня.

Для ввезення домашніх тварин (котів, собак та тхорів) в супроводі їх власників або опікунів (уповноважених осіб) на територію Республіки Польща з України необхідно буде виконати наступні вимоги:

  • тварина ідентифікована за допомогою мікрочіпу;

  • тварина має діючу вакцинацію від сказу, яка проведена не раніше дати мікрочіпування;

  • тварина має дійсний паспорт Європейського зразка, який видається ветеринарними установами Держпродспоживслужби та підтверджує проведення вищезгаданих операцій.

У разі подальшого переміщення до країни, де таке випробування необхідно, власник домашньої тварини може провести тестування в Польщі. Пов'язані з цим витрати несе власник.

Інформація - запорука стійкості бізнесу в умовах воєнного стану. Отримуйте ключові дані для ухвалення рішень топ-командою. Зміни законодавства, перевірка контрагентів щодо ризиків й зв'язків з рф і рб, моніторинг медіа-згадок. Тільки до кінця місяця придбай LIGA360 для бізнесу за вигідною ціною.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини