Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ПриватБанк відновлює кредити на поповнення обігового капіталу малому бізнесу

Реклама

ПриватБанк повідомляє про відновлення програми фінансування обігових коштів для підтримки підприємств малого бізнесу з річною виручкою від 30 до 300 млн грн.

В рамках цієї програми бізнес клієнти банку зможуть користуватися кредитами на поповнення обігового капіталу як за участі програми державних гарантій, так і під заставу техніки або гарантій власника бізнесу. Банк планує виділити майже півмільярда гривень для розвитку підприємств та підтримки економіки країни.

Для малого бізнесу - експортери та тих, хто працює у критично важливих галузях економіки, мінімальна сума кредитування становить 500 тис грн. Максимальна сума фінансування - в межах розрахункового кредитного ліміту, але не більше ніж 10 млн грн.

Строк такого кредитування становить 24 міс або на термін дії державної гарантії.

Вартість користування кредитними коштами встановлюється відповідно до затверджених ставок за програмами державних гарантій та “Доступні кредити 5-7-9%”.

Як підприємцю самостійно вести звітність? З рішенням LIGA360:Підприємець. Система надасть підказки й алгоритми заповнення, перевірить помилки. А ще тут можна контролювати розрахунки з бюджетом. Отримайте доступ за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини