Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЖКГ

Відсьогодні наземний громадський транспорт Києва зупинятиметься під час повітряної тривоги

Реклама

Наземний громадський транспорт Києва зупинятиметься на час повітряної тривоги. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони міста.

«За рекомендаціями ДСНС відсьогодні місто вводить для Києва обов'язкові правила роботи всього громадського транспорту, зокрема і наземного, під час повітряної тривоги. Відповідно до рішення Ради оборони міста Києва, КП «Київпастранс» та керівники приватних компаній, які надають послуги з перевезення пасажирів, під час повітряної тривоги мають зупиняти рух транспорту, вибравши безпечне місце відповідно до Правил дорожнього руху, та забезпечити для пасажирів можливість залишити салон. Після цього пасажири мають пройти до найближчого укриття», - зазначив перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

За словами Миколи Поворозника, метрополітен, як і раніше, під час повітряної тривоги не здійснюватиме перевезення наземними ділянками та закриватиме роботу станцій відкритого типу.

Рішення набуває чинності відсьогодні.

Інформація - запорука стійкості бізнесу в умовах воєнного стану. Отримуйте ключові дані для ухвалення рішень топ-командою. Зміни законодавства, перевірка контрагентів щодо ризиків й зв'язків з рф і рб, моніторинг медіа-згадок. Тільки до 3 серпня придбай LIGA360 для бізнесу за вигідною ціною.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини