Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні з’явився новий сервіс прямих грошових переказів на гривневі рахунки

Реклама

ПриватБанк та MoneyGram запустили в Україні новий сучасний сервіс грошових переказів. Він дозволяє українцям отримувати перекази MoneyGram прямим зарахуванням на гривневі рахунки ПриватБанку та банків - партнерів MoneyGram в Україні. Про це повідомляє пресслужба Приватбанку.

Для швидкого отримання переказу потрібно лише надати відправнику IBAN гривневої картки ПриватБанку або іншого українського банку та ім'я і прізвище отримувача латиницею. Після відправки переказу гроші буде автоматично зараховано на картку, а клієнт миттєво отримає повідомлення про зарахування коштів.

«Завдяки використанню найсучасніших технологій ми зробили отримання міжнародних переказів простим і комфортним, без додаткових зусиль з боку одержувача», - зазначила керівниця департаменту міжнародних переказів ПриватБанку Марія Страшко.

Автоматично зараховуватися на картки ПриватБанку чи інших банків буде і грошова допомога українцям від міжнародних організацій, що виплачується через MoneyGram. Відтепер українцям не потрібно чекати на контрольний номер переказу від міжнародної організації та звертатися у відділення банків для отримання переказу.

Реквізити рахунку IBAN картки ПриватБанку можна дізнатися в Приват24, скориставшись меню «Сервіси» - «Перекази» - «SWIFT» - «Реквізити», в терміналі самообслуговування: зверху справа натисніть «Налаштування» - «Отримати реквізити картки» - вставте Картку для виплат - введіть ПІН-код - натисніть «Роздрукувати» або в Чат онлайн за тегом "реквізити".

На картки ПриватБанку перекази MoneyGram зараховуються автоматично 24/7/365. Термін зарахування переказу MoneyGram на картки інших українських банків складає не більше 3-х робочих днів.

Де топменеджерам читати інформацію? Новини, зміни законодавства та інформація про контрагентів - доступні в LIGA360. Замовте LIGA360 для бізнесу, щоб спільно знаходити ефективні рішення.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини