Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада запровадила обмеження для кандидатів на посаду директора НАБУ

Реклама

Верховна Рада встановила обмеження для призначення директора Національного антикорупційного бюро України, зокрема, перебування кандидатів на посаду з 24 лютого за межами України сукупно понад 21 день без поважної причини. Про повідомив народний депутат Олексій Гончаренко у своєму Telegram-каналі.

Відповідний законопроєкт № 8003 підтримали 285 народних депутатів.

Так, документом уточнюється, що не може бути призначена на посаду Директора Національного бюро особа, яка після введення воєнного стану перебувала за межами України сукупно більше 21 дня станом на останній день прийому документів від осіб, які претендують на участь у конкурсі.

Зазначене обмеження не поширюється на осіб, які перебували більше зазначеного строку за межами України на лікуванні внаслідок поранення, контузії, каліцтва, захворювання, пов'язаних з виконанням обов'язків військової служби, або у відрядженні у зв'язку з виконанням завдань в інтересах національної безпеки і оборони, здійсненням заходів із забезпечення національної безпеки і оборони, відсічі і стримування збройної агресії рф проти України.

Зроби собі подарунок до Дня підприємця - замовляй рішення LIGA360. Усе законодавство, перевірка й моніторинг контрагентів, відповіді на "гарячі" бізнес-питання, електронна звітність та захист нерухомості. Спрости усі щоденні завдання прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини