Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

LIGA360 – контроль ризиків усією командою

18 листопада 2022, 11:26
135
0
Автор:
Реклама

Воєнний стан - це період швидких змін, коли важливо, щоб кожен у своїй ролі в команді знав, як упоратися з викликами, що виникають під час війни. Компанія LIGA ZAKON, дослідивши бізнес-процеси воєнного часу, визначила ключові ролі в компанії та запити бізнесу, які нині потребують найбільшої уваги. І розробила ефективні рішення для розв'язання нагальних питань.

Повна картинка роботи бізнесу

Для керівника важливо бачити повну картинку роботи бізнесу. У LIGA360 зображено проаналізовані за допомогою штучного інтелекту дані про діяльність вашої компанії та конкурентів, а також ключові новини і зміни законодавства, що можуть вплинути на ваш бізнес під час війни.

Дашборд дає можливість переглядати інформацію про конкурентів і партнерів, про їхню медійну активність і наявність щодо них судових рішень. Крім того, можна переглянути стрічку новин зі своєї галузі й отримати зріз необхідної та актуальної інформації без зайвих зусиль.

Керівнику доводиться мати справу з безліччю завдань: він має знати законодавство, бачити й розуміти "токсичних" для своєї компанії партнерів, розуміти, у який бік розвиватися та де можуть бути ризики для бізнесу. З LIGA360 керівник та вся його команда мають змогу перебувати в єдиному інформаційному просторі, миттєво ділитися між собою важливими нововведеннями й обговорювати зміни чи ризики для компанії, бути завжди проінформованими щодо роботи під час війни.

Трудові відносини в умовах війни

Переміщення працівників, мобілізація, бронювання, відпустки, скорочення - ці та багато інших питань розв'язує фахівець із кадрів. В умовах воєнного стану HR щодня має справу з безліччю завдань, що стосуються персоналу.

Мати оперативну інформацію під час воєнного стану - це один із вирішальних аспектів у роботі. У LIGA360 можна налаштувати стрічку новин, які стосуватимуться суто питань роботи з персоналом, змін трудового законодавства, новин із ринку праці, що дасть змогу швидко й ефективно аналізувати ситуацію всередині компанії і ззовні.

Ознайомитися з необхідними законодавчими нормами фахівцеві з кадрів допоможе законодавча база з аналітикою від експертів. Також у LIGA360 можна знайти підказки щодо того, як діяти під час держперевірок, наприклад перевірок Держпраці. Крім того, можна полегшить процес укладання договорів зі співробітниками за допомогою шаблонів договорів, створити власний шаблон, проаналізувати текст договору, перевірити та поставити на моніторинг основні сутності договору й терміни. Шаблони доступні й англійською мовою.

Зосереджений контроль юридичних процесів

Підтримка юридичних процесів усередині фірми у взаємодії з партнерами, контрагентами й органами державної влади потребує зосередженого контролю, а особливо під час війни.

У період воєнного стану законодавчі документи зазнали чимало змін, та LIGA ZAKON узяла на себе зобов'язання вкрай оперативно надавати всю важливу інформацію з наших продуктів й актуальних баз даних у вигляді законодавчої бази та бази судових рішень не тільки України, а й бази рішень ЄСПЛ, повної бази юридичних осіб України.

За допомогою функціонала CONTR AGENT платформи LIGA360 є можливість перевірити надійність партнерів, клієнтів, контрагентів, зокрема, на наявність бенефіціарів з рф та рб і тим самим запобігти низці ризиків для компанії.

Цілодобовий доступ до найповнішої бази законодавства та новацій воєнного часу, професійна аналітика, коментовані кодекси, алгоритми дій у різноманітних ситуаціях - усе, що допоможе юристу розібратися навіть у найзаплутаніших нововведеннях.

Для юриста у функціоналі VERDICTUM у LIGA360 є доступ до більше ніж 100 млн судових рішень, правових позицій ВС, історій справ, подібних справ та навіть можливість прогнозування на базі позовних вимог. До того ж потрібне рішення чи судове засідання можна поставити на моніторинг. А для швидкої та зручної підготовки до судового засідання можна перейти в кабінет електронного суду.

Робота юриста неможлива без укладання договорів, і тут у пригоді стане CONTRACTUM у LIGA360. Цей інструмент, призначений для автоматизації договірної роботи, зокрема, перевірить сторони, правове поле, приховані умови договору. Система сповістить про важливі зміни законодавства, нагадає про дати оплати та пролонгації, а готові шаблони англійською мовою ще й полегшать роботу з іноземними партнерами.

Контроль бюджету компанії в умовах кризи

Ефективно розподілити кошти в умовах кризи, ураховуючи нарахування заробітних плат, виплат допомог, лікарняних і контроль бюджету компанії, - дуже велика відповідальність, яка лежить на плечах фінансових фахівців.

Тримати під контролем важливі питання бухгалтеру теж допоможе LIGA360. Тут, зокрема, інструмент "Календар бухгалтера" не дасть забути про подання звітності чи пропустити податковий платіж. А легко підготувати звітність (навіть із підказками) і зареєструвати ПН можна з REPORT.

Інформаційно-правові системи LIGA360 допоможуть знайти спеціальні профільні добірки документів й аналітичних матеріалів, що дасть змогу обрати найкращі способи розв'язання питань. Стануть у пригоді своїми підказками і спеціальні довідники, база податкових знань і найповніша база законодавства.

Крім того, є можливість звернутися до особистого експерта - це інструмент, завдяки якому ви отримаєте вичерпні письмові відповіді на нагальні питання. До того ж LIGA360 для ролі бухгалтера - це оперативні новини з профільних видань у власно налаштованій стрічці новин.

Керівник, юрист, бухгалтер і кадровий фахівець - це головні ролі в компанії, які лише спільними зусиллями можуть забезпечити її ефективну роботу під час війни. Об'єднавши команду в єдине з LIGA360, ви отримаєте не тільки ефективний інструмент для роботи всієї компанії, а й вигідне рішення для бюджету бізнесу.

Обирайте на вигідних умовах єдине командне рішення LIGA360, яке охоплює в одній пропозиції такі чотири ролі, як HR, бухгалтер, юрист і керівник.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини