Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Київ переходить до стабілізаційних відключень електроенергії: графіки

Реклама

Незважаючи на складну ситуацію з електроспоживанням, відсьогодні у Києві став можливим перехід з екстрених аварійних відключень на стабілізаційні. Про це інформує Yasno на своїй сторінці у ФБ.

«Відключення електроенергії можуть збігатися з графіком імовірних стабілізаційних відключень», - йдеться у повідомленні.
ДТЕК Київські електромережі вже оновив інформацію на основі очікуваних обмежень від Укренерго. Ознайомитись з графіком можна на сайті.
В Yasno пояснили, що у графіках зазначені лише можливі часові коридори в межах яких може відбуватися відключення. Наразі не має потреби відключати світло на 12 годин на добу. Також майже не застосовуються нічні відключення, оскільки в них не має необхідності.
Графік розрахований на максимальне скорочення споживання у 250 МВт. Потребу в цьому визначає Укренерго або оператор системи розподілу. Якщо є вказівка скоротити споживання більше ніж на 250 МВт, тоді відключення стають аварійними, отже, відбуватимуться не за графіком.
Про зміну типу відключення можна дізнатися через чатбот YASNO online.

Отримуй актуальну інформацію для збереження бізнесу в умовах війни. Нормативно-правова інформація, щоденні оновлення документів, аналітичних статей та рекомендацій від LIGA ZAKON. Читай за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини