Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

ДПС виявила порушення на суму понад 3,4 млн гривень однієї з мереж магазинів

Реклама

Державна податкова служба за результатами перевірки однієї з мереж магазинів сімейного шопінгу встановила порушення на суму понад 3,4 млн гривень. Про це повідомляє пресслужба ДПС.

Так, перевіркою встановлено, що в кожному торгівельному залі здійснюється продаж одних і тих же товарів одночасно декількома підприємцями - фізичними особами (на кожній касі - інший суб'єкт господарювання). Також виявлені факти продажу товарів без видачі розрахункових документів встановленої форми та змісту на повну суму проведеної операції.

За ініціативи ДПС працівниками територіальних підрозділів податкового аудиту організовано та одночасно проведено 17 фактичних перевірок мережі магазинів сімейного шопінгу, які здійснюють діяльність на території Вінницької, Житомирської, Київської, Хмельницької, Черкаської та Чернігівської областей.

Під час проведення фактичних перевірок податківці виявили та задокументовали значні порушення податкового законодавства на загальну суму понад 3,4 млн гривень.

Крім того, з'ясовано, що діяльність у сфері торгівлі здійснювалась роботодавцями з порушенням законодавства щодо укладення трудового договору та оформлення трудових відносин з найманими особами. Задокументовано 24 особи, яких допустили до виконання обов'язків без подання до ДПС повідомлення про прийняття їх на роботу.

Також під час проведення цих перевірок проведено хронометражі господарської діяльності несумлінних платників податків, за результатами яких у всіх випадках середньодобовий виторг, проведений через реєстратори розрахункових операцій, збільшився від 40 до 1700 відсотків.

Перевіряйте компанії, приватних підприємців та фізосіб у LIGA360. Система відобразить офіційні дані з держреєстрів: реквізити, судові справи, фінансовий і податковий стан. Дізнайтеся як мінімізувати ризики для бізнесу, замовивши презентацію для керівників, юристів, служби безпеки.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини