Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Чому успішні компанії користуються дашбордом у LIGA360?

24 листопада 2022, 15:36
197
0
Автор:
Реклама

Вам набридли однотипні добірки новин, не бажаєте серфити медіаполем у пошуках публікацій про свою компанію, конкурентів чи партнерів; цінуєте свій час і не хочете блукати різноманітними ресурсами для збору даних, що сприятимуть ефективному веденню бізнесу? Тоді індивідуальний дашборд у корпоративному рішенні LIGA360 саме для вас!

Дашборд - це «розумний звіт», який у реальному часі демонструє зріз ключової інформації про роботу вашої компанії, конкурентів або партнерів; і новин галузевого ринку.

Дашборд за допомогою штучного інтелекту відображає живі діаграми та добірки інформації про діяльність бізнесу.

Фахівці LIGA ZAKON налаштують дашборд згідно з індивідуальними потребами вашої компанії. Завдяки цьому дашборд надаватиме інформацію саме про вас і ваших конкурентів або партнерів, а тому стане цінним інструментом у щоденній роботі.

Дашборд у LIGA360 для всієї команди

Дашборд дає змогу всій команді бути в одному інформаційному полі.

Керівникам

Керівнику доводиться мати справу з безліччю завдань: знати законодавство, бачити «токсичних» для своєї компанії партнерів, розуміти, у який бік розвиватися та де можуть бути ризики для бізнесу, і багато іншого.

З дашбордом у LIGA360 керівник і вся його команда можуть перебувати в єдиному інформаційному полі, миттєво ділитися між собою важливими нововведеннями й обговорювати зміни чи ризики для компанії, бути завжди проінформованими щодо роботи під час війни.

Керівники компаній, власники бізнесу та топменеджери без зайвих зусиль у будь-який момент у режимі реального часу отримують:

  • зрозумілий звіт у вигляді діаграм і графіків про ключові показники, які компанія поставила собі за мету;

  • актуальну інформаційну картину;

  • моніторинг репутації власної компанії;

  • можливість спостереження за медіаактивністю конкурентів.

Отже, дашборд дає змогу контролювати процеси в роботі бізнесу.

Юристам

Зібрана в єдиному місці інформація з реєстрів допоможе уникнути ризиків.

Бажаєте перевірити конкурента або партнера на наявність ворожого сліду, податкового боргу, на предмет банкрутства або присутності в санкційних списках - зробіть це легко прямо з дашборду за допомогою розділів «Досьє» та «Зв'язки».

Конкурент чи партнер є стороною судової справи? Ви відразу дізнаєтеся про це з дашборду в модулі «Судові рішення».

Бухгалтерам

Чималих змін зазнали законодавчі норми у зв'язку з воєнним станом. Багато нововведень стосується Податкового кодексу та інших нормативно-правових актів, про які має знати бухгалтер.

Відстежуйте на дашборді новини галузевого ринку, які налаштовано індивідуально для вас.

Для бухгалтера це можуть бути новини щодо бухобліку й оподаткування, заробітної плати й оформлення персоналу, міжнародних стандартів фінансової звітності.

Для інших фахівців це можуть бути новини різних ринків, наприклад фондового та ІТ-ринку, новини агросектору і сфери нерухомості.

А ми позначимо новини з усіх цих різних галузей відповідними маркерами, щоб кожному фахівцеві було зручно виділити саме ту інформацію, яка потрібна йому.

PR- та HR-фахівцям

Стежить за репутацією компанії PR-фахівцеві допоможе дашборд, який покаже згадки назв, брендів і осіб певної компанії в медіаполі.

Діаграма в дашборді демонструє розподіл публікацій за тональністю (позитивні, негативні, нейтральні). Крім того, кожну публікацію можна переглянути у стрічці новин зі згадками.

Дуже важливий момент: стежити потрібно не тільки за своєю репутацією, а й за згадками компаній-конкурентів. У цьому теж допоможе дашборд - тож відтепер усі, як на долоні!

А порівняти свою компанію та компанію конкурентів або партнерів за активністю в медіа дуже просто за допомогою графіка медіаактивності в дашборді. Зокрема, можна дізнатися, скільки публікацій було розміщено зі згадкою за обраний період.

Для HR-фахівців важливою є репутація компанії саме як роботодавця. І тут також стане у пригоді дашборд, завдяки якому вони можуть відстежувати згадки в медіа про свою компанію та компанії конкурентів чи партнерів.

А що ще?

Віддаєте перевагу комплексному підходу до виконання поставлених завдань? Поширте необхідну інформацію в месенджері Teams прямо з дашборду для колективного обговорення.

Зацікавила новина - створіть ризик або можливість для бізнесу за допомогою функціонала дашборду й аналізуйте всією командою.

Будьте в одному інформаційному полі, стежте за зрізом професійної інформації, щоб мати змогу запобігти ризикам для бізнесу зі свого боку.

ВАЖЛИВО! Дашборд доступний користувачам корпоративних рішень у LIGA360 і підключається безкоштовно!

Переконайтесь в ефективності роботи інструменту вже сьогодні!

Якщо ви вже використовуєте корпоративне рішення в LIGA360 і бажаєте підключити дашборд, зверніться до свого персонального менеджера за тел.: 0445380103, або просто напишіть на support@ligazakon.ua.

Якщо ви ще не маєте для роботи корпоративного рішення LIGA360 з дашбордом - саме зараз діє вигідна пропозиція для його замовлення. Детальніше - за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини