Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінцифри закликало бізнес поділитися генераторами з мобільними операторами

Реклама

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров попросив бізнес поділитися генераторами з мобільними операторами. Про це він написав у своєму Telegram-каналі.

Михайло Федоров зазначив, що генератори допомагають мобільним операторам працювати під час блекауту, щоб люди були на зв'язку, але їх недостатньо, щоб забезпечити кожну базову станцію резервним живленням. Він додав, що вирішити це можна об'єднавши зусилля з іншим бізнесом, який працює поряд.
«Наприклад, ви керівник торговельного чи офісного центру й використовуєте стаціонарний промисловий генератор. Оператори можуть підключити до нього базову станцію, що поблизу. Тоді під час блекауту мешканці навколо зможуть подзвонити близьким чи екстреним службам», - запропонував Міністр.

Підприємців, які готові розділити генератор з мобільними операторами, просять повідомляти про це на пошту - hello@thedigital.gov.ua.

Як керівникам бути впевненими в управлінських рішеннях? Завдяки LIGA360. Знаходь алгоритми дій для бізнесу, читай бізнес-новини, контролюй свою репутацію та діяльність конкурентів. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини