Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

АРМА розпочала співпрацю з найбільшими криптовалютними біржами світу для обміну інформацією щодо активів

Реклама

АРМА повідомляє , що розпочала впроваджувати новітні підходи і технології у сфері виявлення та розшуку активів.

У 2022 році розпочато співпрацю з найбільшими криптовалютними біржами світу щодо обміну інформацією, яка може використовуватися під час виявлення та розшуку активів.

Станом на сьогодні Національне агентство налагодило канали зв'язку та взаємодію з п'ятьма великими криптобіржами, завдяки чому з'явилася можливість отримання ідентифікаційних даних власника криптовалютного гаманця, зокрема:

  • документу, що посвідчує особу;

  • електронної адреси;

  • IP-адреси;

  • назви та ІМЕІ пристрою, з якого здійснюється вхід до облікового запису криптовалютної біржі;

  • інформації про проведенні операції;

  • наявності додаткових криптовалютних гаманців та банківських рахунків, через які здійснюється поповнення криптовалютних гаманців;

  • номерів рахунків, на які виводяться кошти тощо.

Крім того, взаємодія з криптовалютними біржами дозволяє додатково встановлювати факти існування цифрових і віртуальних активів у фігурантів кримінальних проваджень та сприяє підвищенню ефективності взаємодії з правоохоронними органами щодо надання додаткової інформації для накладення арешту на виявлені криптовалютні активи.

Як керівнику отримувати “відфільтровану” інформацію, що впливає на діяльність бізнесу? На дашборді в LIGA360. Моніторинг репутації, новини ринку й діяльність партнерів та конкурентів у зручному візуальному форматі. Замов індивідуально налаштований дашборд прямо сьогодні. 

Хочете першими отримати суперпропозицію на рішення LIGA360? Заповніть форму до 20 листопада, і дізнайтеся про акційні умови до дня народження LIGA ZAKON.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини