Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Рада підтримала у першому читанні скасування податкових пільг для грального бізнесу

Реклама

Верховна Рада ухвалила у першому читанні законопроєкт N 8079 щодо заборони перебування грального бізнесу на спрощеній системі оподаткування.

Законопроєктом пропонується повернути обмеження щодо заборони перебування на спрощеній системі оподаткування суб'єктам господарювання, які здійснюють діяльність з організації, проведення азартних ігор, лотерей (крім розповсюдження лотерей), парі (букмекерське парі, парі тоталізатора).

«Рішення, яке ВРУ прийняла пів року тому щодо поширення спрощеної системи оподаткування на гральний бізнес в умовах воєнного стану, є помилковим. Організатори азартних ігор не зможуть більше сплачувати єдиний податок за ставкою 2%. В умовах війни вони повинні сплачувати податки в повному обсязі, в тому числі з виграшів», - заявив Голова комітету з питань фінансів, податкової та митної політики, народний депутат Данило Гетманцев.

Прогнозується, що його прийняття сприятиме підвищенню соціальної справедливості та припиненню необґрунтованого пільгування грального бізнесу.

Потрібно більше інформації щодо цієї бізнес-галузі? Заходь у розділ "Галузі економіки" в LIGA360. Усі потрібні й актуальні документи - зручна структура. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини