Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

З 12 грудня на кордоні з Польщею запрацює електронна черга

Реклама

12 грудня на пункті пропуску «Ягодин - Дорогуськ» запрацює електронна черга перетину кордону. Про це повідомив заступник Міністра інфраструктури Мустафа Найєм.

«Починаючи з наступного понеділка зареєструватись в електронну чергу перетину кордону можна буде на сайті echerha.gov.ua», - написав Мустафа Найєм.
Він зазначив, що сервіс буде безкоштовним, жодної плати за користування системою стягуватись не буде.
Водії зможуть реєструватись, записуватись в електронну чергу та отримувати інформацію про орієнтовний час перетину кордону у будь-якій локації, без прив'язки до сервісних зон. Стежити за проходженням черги можна буде у відкритому режимі на сайті системи.
«Ми усвідомлюємо, що єЧерга не вирішить проблему існування самої черги, а лише упорядкує її. Головною причиною черг є мала пропускна здатність інфраструктури пунктів пропуску, які не були готові до такого потоку транспорту після блокування наших портів агресором. Утім щодня наша команда робить усе можливе, аби виправити цю ситуацію», - пояснив заступник Міністра.

Спробуйте єдиний робочий простір для топ-команди. Рішення LIGA360 дозволяє синхронно бачити показники, що впливають на бізнес: зміни конкурентів, згадки в медіа, зміни законодавства, економічні новини. Побачте свою компанію під кутом 360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини