Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Через блекаути Україна тимчасово відключила еЧергу на кордоні з Польщею

Реклама

Через тривалі перебої з електропостачанням Україна відключила електронну чергу для перетину кордону вантажним транспортом у пункті пропуску "Ягодин - Дорогуськ" на кордоні з Польщею.

«Упродовж 4 днів, із 20 грудня до 24 грудня, перетин кордону в пункті пропуску «Ягодин - Дорогуськ» буде здійснюватися в порядку живої черги (після закінчення черги з зареєстрованих 16.12.2022). 20 - 23 грудня водії та перевізники самі визначатимуть, коли їм зручно прибути до терміналу та стати в живу чергу», - йдеться у повідомленні Укртрансбезпеки.

Тимчасовий перехід до такого режиму необхідний для підготовки перезапуску сайту електронної черги та проїзду автомобілів, які раніше встали в чергу, але не встигли виїхати. Завершуються роботи з відновлення основного та резервних серверів сайту echerha.gov.ua, який вийшов з ладу 16 грудня після тривалих перебоїв з енергопостачанням.

23 грудня о 09:00 запис в еЧергу буде відновлено.

Ваш бізнес бачитиме на 360! Топ-команди шукають інформацію для ухвалення рішень у LIGA360. Замовте презентацію, щоб дізнатися більше.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини