Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як стежити за усіма змінами під час воєнного стану?

29 грудня 2022, 15:06
495
0
Автор:
Реклама

Під час війни ми спостерігаємо дуже швидкі темпи оновлення інформації як у новинному, так і в законодавчому полі. Але ж як встигати відстежувати всі нововведення воєнного часу? Як не пропустити серед низки змін саме ті, які є важливими? Тримати руку на пульсі новин і законодавчих новацій допоможе інформаційний модуль "Воєнний стан".

Блок "Воєнний стан" - головні переваги та напрями

Інформаційний блок "Воєнний стан" - це найнеобхідніша інформація для роботи під час війни: законодавчі зміни, аналітика, роз'яснення експертів і ДПС, а також повна картина економічних новин і не тільки - усе зібрано в єдиному місці та розділено на відповідні розділи. Дані доступні всім користувачам LIGA360 на головному екрані.

Усі законодавчі зміни в реальному часі

Сьогодні складно уявити організацію роботи без урахування змін у законодавчих нормах. Так, у блоці "Воєнний стан" є можливість відстежувати всі законодавчі зміни, які стосуються роботи під час війни. Пошук новацій можна фільтрувати за тематикою, що дасть змогу бачити ті теми, які важливі конкретному бізнесу або фахівцеві.

Найоперативніше надходження роз'яснень та аналітики

Податки, мобілізація, персонал - ці та ще багато інших тем, щодо яких можна знайти роз'яснення й аналітику. Необхідну тематику відшукати нескладно - достатньо в полі фільтрів поставити галочку навпроти потрібного розділу.

Консультації від фахівців за різними тематиками

Консультації, що стосуються роботи під час війни, - це теж розділ у блоці, де постійно оновлюються поради та консультаційні відповіді на питання бізнесу, які турбують найбільше. Роз'яснення надають фахівці ринку та ДПС. Сортувати відповіді також можна за темами для більшої зручності пошуку й економії часу.

Найважливіші новини сфери економіки

Повна картина економічних новин, які стосуються війни, - інформація, без якої теж ризиковано будувати плани. Тож у блоці "Воєнний стан" є розділ, який допоможе бачити повну картину новин сфери економіки з головних ЗМІ та офіційних джерел. Окрім того, можна не тільки дізнатися інформацію від українських медіа, а й проаналізувати російську пропаганду.

Шаблони угод воєнного часу українською та англійською мовами

Укласти угоду за шаблоном означає зекономити час та уникнути ризиків. Тож у цьому блоці доступні шаблони угод, які будуть корисні під час воєнного стану, а саме: у разі релокації бізнесу, субпідряду та інші. Ба більше, у шаблонах містяться договори й англійською мовою, що значно спростить розроблення угоди під час співпраці з іноземними партнерами.

Вебінари, які допомагають вести бізнес під час війни

Організація праці, кримінальні ризики під час війни, звільнення працівників, переїзди та інші нагальні теми щодо роботи обговорюють експерти ринку під час вебінарів, які доступні в однойменному розділі. До слова, у вебінарах можна особисто взяти участь і поставити фахівцям власні запитання.

Нотаріуси, які продовжують роботу, - найсвіжіша інформація

Через воєнний стан багато нотаріальних контор зачинено. Проте обійтися без нотаріально затверджених документів під час війни неможливо. Тож у цьому інформаційному модулі доступний перелік нотаріусів (як державних, так і приватних), які продовжують свою роботу під час дії воєнного стану в Україні. Нотаріусів у списку відсортовано за містами, а також додано їхні контакти та режим роботи.

Список перевірених волонтерських організацій

У блоці "Воєнний стан" також завжди актуальним є список волонтерських організацій, до яких можна звернутися в разі потреби. Тут доступний перелік спецрахунків і є корисні посилання для допомоги українській армії. Усі організації є перевіреними.

Блок "Воєнний стан" у LIGA360 - це завжди актуальні відповіді на питання, які виникають саме у воєнний період; це інформація, що допоможе знайти роз'яснення, аналітику та багато іншого, щоб ефективно продовжувати працювати. Це дані, оновлювані в режимі реального часу.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини