Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Майно одного з найбільших виробників напівфабрикатів в Україні вартістю 350 млн грн передано до АРМА

Реклама

Бюро економічної безпеки передало до АРМА активи одного з найбільших виробників напівфабрикатів на території України на суму понад 350 млн грн. Про це інформує пресслужба БЕБ.

Зокрема, були передані корпоративні права підприємства, комплекс з виготовлення м'ясних заморожених напівфабрикатів, загальною площею понад 4 тис. кв. м, житлову будівлю площею 2 тис кв. м, складське приміщення площею 3,5 тис. кв. м, адміністративні, виробничі будівлі та іншу нерухомість.

У БЕБ не уточнюють назву підприємства, однак як повідомляє агентство «Інтерфакс-Україна», це підприємство, яке випускає продукцію під торговою маркою "Єрмоліно".

У ході досудового розслідування виявлено, що бенефіціарним власником суб'єкта господарської діяльності є громадянин російської федерації.

Крім того, встановлено, що службові особи компанії упродовж 2019-2021 років, здійснювали перерахування грошових коштів на транзитно-конвертаційну групу з метою переведення їх у готівку та без фактичного проведення операцій. Внаслідок таких дій, компанія ухилилася від сплати податків на суму 150 млн грн.

Досудове розслідування здійснюється за фактами ухилення від сплати податків в особливо великих розмірах.

Російський чи білоруський слід у контрагентів руйнує репутацію бізнесу. Система LIGA360 покаже чи мають засновники, керівники чи бенефіціари компаній відношення до російської федерації чи Республіки Білорусь. Тепер відповідна позначка міститься у досьє компаній. Замовляй систему на спеціальних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини