Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Спрощено умови пасажирських перевезень на прифронтових територіях

Реклама

Уряд своєю постановою від 27 січня 2023 року № 73 ухвалив зміни до Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту.

Відтепер у перевізника буде можливість на власний розсуд скорочувати маршрут, якщо він перетинає лінію фронту, та обирати пункт призначення, до якого вони готові прямувати з пасажирами.

Раніше для цього потрібно було проводити нові конкурси для перевізників, що значно ускладнювало процес запуску автобусів на прифронтових територіях.

«Зміни до постанови № 176 були потрібні, щоб перевізники легально могли скоротити кілька сотень маршрутів і не йти на нові конкурси. Ці нововведення стосуються тільки тих маршрутів, які на папері частково проходять тимчасово окупованими територіями. І ці зміни будуть діяти тільки на період воєнного стану», - пояснив Віце-прем'єр-міністр з відновлення України - Міністр розвитку громад, територій та інфраструктури Олександр Кубраков.

Потрібно більше інформації щодо цієї бізнес-галузі? Заходь у розділ "Галузі економіки" в LIGA360. Усі потрібні й актуальні документи - зручна структура. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини