Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Binance провела тренінги для співробітників Кіберполіції України, СБУ та АРМА

Реклама

Провідна світова блокчейн-екосистема та постачальник криптовалютної інфраструктури Binance провела тренінги для співробітників Кіберполіції України, СБУ та АРМА у рамках своєї глобальної програми з навчання співробітників правоохоронних органів, повідомили в АРМА.

Програма створена, щоб допомогти компетентним органам виявляти фінансові та кіберзлочини, а також для допомоги у судовому переслідуванні зловмисників.

В Україні тренінги проводив Ярек Якубчек, керівник відділу навчання правоохоронців Binance. Програма навчання складалася з онлайн-семінарів про блокчейн та криптовалюти, а також матеріалів, що розширюють розуміння динамічного правового та нормативного середовища. Під час семінарів детально обговорювалася політика Binance щодо боротьби з відмиванням грошей (AML) та методи розслідування, розроблені компанією для виявлення та запобігання потенційним шахрайствам.

Під час заходу обговорено подальші кроки, спрямовані на зміцнення взаємодії з метою протидії фінансовим злочинам та фінансуванню тероризму з використанням віртуальних активів.

У 2022 році АРМА розпочато співпрацю з найбільшими криптовалютними біржами світу щодо обміну інформацією, яка може використовуватися під час виявлення та розшуку активів.

Національне агентство налагодило канали зв'язку та взаємодію з великими криптобіржами, що дозволяє додатково встановлювати факти існування цифрових і віртуальних активів у фігурантів кримінальних проваджень та сприяє підвищенню ефективності взаємодії з правоохоронними органами щодо надання додаткової інформації для накладення арешту на виявлені криптовалютні активи. 

Спробуйте єдиний робочий простір для топ-команди. Рішення LIGA360 дозволяє синхронно бачити показники, що впливають на бізнес: зміни конкурентів, згадки в медіа, зміни законодавства, економічні новини. Побачте свою компанію під кутом 360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини