Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Активами "Моршинської" управлятиме ТОВ "Карпатські мінеральні води"

Реклама

Агентство з розшуку та менеджменту активів (АРМА) визначило переможця конкурсу з відбору управителя для арештованих активів виробників та реалізаторів мінеральних вод, зокрема «Моршинської». Ним стало ТОВ «Карпатські мінеральні води» Про це повідомляє пресслужба АРМА.

ТОВ «Карпатські мінеральні води» є національним виробником мінеральних вод і безалкогольних напоїв, зокрема виробляє природну столову воду під торговою маркою «Карпатська джерельна».

Документи для участі в конкурсі загалом подали 10 учасників, 9 з яких надіслали свої пропозиції у визначений для цього строк та 1 компанія подала документи після закінчення дедлайну.

Після проведення оцінки арештованих корпоративних прав з переможцем відбору буде укладено договір управління.

Як повідомлялося, раніше АРМА оголосило конкурсний відбір управителя для арештованих активів виробників та реалізаторів мінеральних вод, зокрема таких відомих торгових марок, як «Моршинська», «Миргородська» та «Borjomi».

Спробуйте єдиний робочий простір для топ-команди. Рішення LIGA360 дозволяє синхронно бачити показники, що впливають на бізнес: зміни конкурентів, згадки в медіа, зміни законодавства, економічні новини. Побачте свою компанію під кутом 360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини