Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Комендантську годину у Києві можуть скоротити з 26 березня

Реклама

Київська міська військова адміністрація повідомляє, що наразі триває процедурне узгодження щодо термінів і порядку зміни тривалості комендантської години в Києві.

Найвірогідніше з 26-го березня 2023 року комендантська година в столиці України скоротиться та триватиме з 00:00 до 05:00 щодня.

Зменшення комендантської години узгоджується з метою покращення логістичного забезпечення в столиці України, сприяння сталому розвитку промисловості, підприємництва та економіки в цілому. Новий період комендантської години дозволить збільшити час руху громадського транспорту для зручності киян та гостей міста Києва. Також скорочення тривалості має сприяти зменшенню соціальної напруги, нарощенню виробництва, створенню нових робочих місць. Підприємства сфери обслуговування також матимуть змогу подовжити час свої роботи.

Також КМВА разом із командуванням Угруповання сил і засобів оборони Києва опрацювали спільне рішення щодо удосконалення системи інженерних загороджень у столиці. Згідно з яким частина блокпостів залишаться, частина перейде в «сплячий» режим, а решта буде повністю демонтована. Це рішення вже впроваджується.

Проте, якщо виникнуть підстави, безпекові заходи можуть бути посилені. Зокрема, і тривалість комендантської години може бути збільшена.

Нагадаємо, наразі у столиці час комендантської години - з 23:00 до 05:00.

Бізнес не встигає за сучасним ритмом? Автоматизуйте роботу з LIGA360. Моніторте зміни воєнного стану, правові новації, свіжі судові кейси та діяльність ваших контрагентів. Замовте презентацію LIGA360 для своєї компанії прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини