Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

Рада звільнила від ПДВ та мита імпорт товарів для безпеки та оборони

Реклама

Верховна Рада на засіданні 10 квітня ухвалила в цілому законопроєкти № 9061 и № 9062 про звільнення від ПДВ та мита постачання/ввезення товарів для безпеки та оборони. Про це повідомив народний депутат Ярослав Железняк у своєму Telegram-каналі.

«Ідея: звільнити від оподаткування ПДВ операції з ввезення на митну територію України товарів, що належать Міноборони, ЗСУ, а також іншим утвореним відповідно до законів України військовим формуванням, розвідувальним органам, органам спеціального призначення з правоохоронними функціями, на які покладено функції із забезпечення оборони держави, поміщені у митний режим переробки за межами митної території України, та/або продуктів їх переробки, які повертаються на митну територію України у митному режимі імпорту після ремонту та/або обслуговування», - написав Ярослав Железняк.

Також законопроєктом пропонується звільнити від оподатковування ПДВ операцій з постачання послуг, пов'язаних з програмним забезпеченням військового призначення, міжнародна передача якого підлягає державному контролю.

LIGA360 - надійне джерело інформації під час воєнного стану. Спеціальний блок з законодавчими змінами, аналітикою та роз'ясненнями від експертів, економічними новинами. Отримуйте свіжі дані щодня.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини