Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Німецький виробник будівельних матеріалів будує в Україні другий завод Новини компаній

Реклама

Німецька компанія-виробник будівельних матеріалів Fixit, попри війну, будує другий завод в Україні. Він буде розташований у Львові. Про це йдеться в аналітичній публікації Deutsche Welle, переказ якої пропонує Foreign Ukraine.

У проєкт будівництва заводу було інвестовано 5 мільйонів євро ще до початку російського вторгнення. Зараз компанія Fixit отримала інвестиційну страховку від уряду Німеччини та інвестувала ще додаткові 7 мільйонів євро.

Наприкінці 2023 року на території нового заводу у Львові планують виготовляти будівельні матеріали для відновлення зруйнованої інфраструктури в Україні.

Варто зазначити, що компанія Fixit уже володіє власним заводом з виробництва будівельних матеріалів у Фастові на Київщині.

«Внаслідок російських обстрілів енергетичної інфраструктури України восени 2022 року, нам доводилось переводити виробництво будівельних матеріалів у нічну зміну. 60 співробітників на заводі працювали з 22:00 до 06:00. Після закінчення зими, енергопостачання стабілізувалось і тепер ми можемо працювати, щонайменше у дві зміни, особливо, коли ропочинається будівельний сезон. Ми сподіваємось, що за потреби можемо перейти і на цілодобовий режим роботи», - розповів керуючий менеджер компанії Fixit Міхаель Краус.

Довідково:

З осені 2006 року Fixit Gruppe зі штаб-квартирою у Фрайзінґу виступає як материнська та об'єднуюча холдингова компанія для п'яти торгівельних марок будівельних матеріалів FIXIT, GREUTOL, HASIT, KREISEL та RЦFIX. Компанія має 69 представництв у 18 країнах Європи та близько 2500 співробітників. У 2013 році обсяги продаж компанії становили близько 500 мільйонів євро.

Бізнес не встигає за сучасним ритмом? Автоматизуйте роботу з LIGA360. Моніторте зміни воєнного стану, правові новації, свіжі судові кейси та діяльність ваших контрагентів. Замовте презентацію LIGA360 для своєї компанії прямо сьогодні.

LIGA360 - твоя бізнес підтримка. Тільки зараз скористайтеся акційною пропозицією. Замовте до 10 робочих місць за фіксованою ціною 7000 грн/міс. на пів року. На вибір - рішення для керівників, юристів, бухгалтерів, HR. Деталі за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини