Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Українська мережа магазинів Dnipro-M вийшла на європейський ринок Новини компаній

Реклама

У Польщі минулого тижня відкрився перший магазин електроінструменту української мережі Dnipro-M. Про це повідомляє LIGA.Бізнес з посиланням на сайт компанії.

Двоповерховий салон розташовано у місті Вроцлав, що має велику українську громаду, на вулиці Казимира Пуласького, 34.

У компанії заявили, що до кінця 2023 року планують відкрити 120 салонів у різних країнах Євросоюзу та запустити інтернет-магазин. До кінця нинішнього кварталу її магазини мають з'явитися у Варшаві (Польща), Вільнюсі (Литва), Празі (Чехія) та Брно (Словаччина).

Довідково:

Dnipro-M позиціює себе як найбільша монобрендова мережа електроінструменту та садово-паркової техніки у Східній Європі. Вона має понад 470 магазинів у 220 містах та обслуговує понад 2 млн клієнтів.

З 2018 року Dnipro-M експортує інструменти до Польщі, Чехії, Словаччини, Латвії, Литви, Естонії, Вірменії, Грузії та Молдови. У 2023 році компанія розмістила у Польщі логістичний центр для обслуговування європейських салонів, запущених за моделлю франшизи.

Як керівникам бути впевненими в управлінських рішеннях? Завдяки LIGA360. Знаходь алгоритми дій для бізнесу, читай бізнес-новини, контролюй свою репутацію та діяльність конкурентів. Спробуй прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини