Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

У Раду подали законопроєкт про перезавантаження Державної податкової служби

Реклама

У Верховну Раду на реєстрацію подали законопроєкт про перезавантаження Державної податкової служби. Про це повідомив голова комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

За його словами, умови перезавантаження ДПС такі самі, як і щодо Бюро економічної безпеки та Державної митної служби.

Законопроєкт, зокрема, передбачає:

  • реальний конкурс за участю міжнародників на посаду Голови ДПС;

  • гарантії незалежності Голови ДПС протягом всього періоду роботи;

  • повну переатестацію службовців;

  • достойну оплату праці податківців.

«Вважаю перезавантаження податкової магістральним напрямом реформи податкових відносин поряд з діджиталізацією, що вже триває. А перезапуск трьох ключових фінансових органів до кінця 2023 року - запорукою прозорості фінансових відносин та чесності взаємодії держави і суспільства у сфері публічних фінансів», - написав Гетманцев.

Нагадуємо, раніше у Парламенті були зареєстровані законопроєкти про перезавантаження БЕБ та про перезавантаження ДМСУ. Останній 11 квітня 2023 року Верховна Рада прийняла за основу.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Запропонуйте своїй команді універсальний і зручний інструмент для роботи - рішення LIGA360. Придбайте його для 10 користувачів за ціною 3! На вибір - рішення для керівників, юристів, бухгалтерів та HR. Деталі акції.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини