Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінцифри буде співпрацювати з НАБУ задля запобігання корупції під час впровадження цифрових рішень

Реклама

Віце-прем'єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій - Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров та Директор Національного антикорупційного бюро України (НАБУ) Семен Кривонос підписали меморандум про співпрацю щодо впровадження цифрових рішень та прискорення цифрової трансформації.

Підписаний меморандум дасть змогу посилити співпрацю Мінцифри та НАБУ і запобігти корупційним проявам. Зокрема, проводити реінжиніринг та цифровізувати найпріоритетніші послуги, які мають потенційні корупційні ризики для держави, бізнесу чи громадян.

Зараз пріоритетними є антикорупційні проекти:

  • єВідновлення,

  • еАкциз,

  • автоматизація послуг для моряків

  • розмитнення в Дії.

Також Мінцифра взаємодіятиме з НАБУ під час розробки концепції здійснення прозорих і конкурентних публічних закупівель у сфері державного IT. Співпраця також передбачає онлайн-моніторинг процесу закупівель БпЛА для потреб сил безпеки і оборони України.

Окрім цього, команда Мінцифри допоможе НАБУ впроваджувати сучасні ІТ-інструменти, технології штучного інтелекту для ефективнішої роботи антикорупційного бюро.

Запропонуйте своїй команді універсальний і зручний інструмент для роботи - рішення LIGA360. Придбайте його для 10 користувачів за ціною 3! На вибір - рішення для керівників, юристів, бухгалтерів та HR. Деталі акції. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини