Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

На Львівщині з'явився новий індустріальний парк «Долина Стрий»

Реклама

Кабінет Міністрів включив індустріальний парк «Долина Стрий» до Реєстру індустріальних (промислових) парків. Відповідне розпорядження Уряд ухвалив на засіданні 2 травня.

Ініціатором створення індустріального парку «Долина Стрий» є Стрийська міська рада. Остаточне рішення про створення парку було ухвалене міськрадою наприкінці січня 2023 року.

Індустріальний парк створено на території міста Стрий Львівської області терміном на 30 років. Відповідно до концепції індустріального парку на площі 13,95 га передбачається створити до 700 робочих місць у переробній промисловості. Зокрема йдеться про такі напрямки, як:

  • виробництво харчових продуктів, електричного устаткування, машин і устаткування, готових металевих виробів;

  • оброблення деревини та виготовлення виробів з деревини та корка (крім меблів);

  • виготовлення виробів із соломки та рослинних матеріалів для плетіння;

  • ремонт і монтаж машин і устаткування.

«Долина Стрий» став 62 індустріальним парком в Реєстрі індустріальних (промислових) парків. Лише минулого року до Реєстру індустріальних парків було включено 9 парків.

За матеріалами Мінекономіки.

Ваш бізнес бачитиме на 360! Топ-команди шукають інформацію для ухвалення рішень у LIGA360. Замовте презентацію, щоб дізнатися більше.

Business help від LIGA360. Забезпечте свою команду комфортними умовами роботи та доступом до потрібної інформації на пів року, за фіксованою ціною 7000 грн/міс. Замовте прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини