Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Nestle розпочала будівництво нової фабрики на Волині Новини компаній

Реклама

Компанія Nestlе розпочала будівництво нового виробничого майданчика в Україні, про інвестиції в який оголосила в грудні 2022 року. Про це повідомляє пресслужба компанії.

Фабрику буде зведено у Смолигові Волинської області, поруч з дистрибуційним центром Nestlе, який працює тут вже понад 10 років.

Всього у новий проєкт буде інвестовано 40 млн швейцарських франків. Цей крок спрямований на розширення виробництва вермішелі в Україні.

Виробництво продукції планується розпочати у 1 кварталі 2024 року.

Як зазначається, разом з фабрикою у Торчині, виробнича мережа на Волині стане європейським регіональним хабом для категорії кулінарних продуктів. У хабі буде працевлаштовано 1500 людей на виробництві, яке забезпечуватиме постачання продукції на ринок України та на інші європейські ринки. З самого початку на новому виробництві вже працюватиме близько 300 людей.

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об'єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні.

LIGA360 допомогає бізнесам зростати. Тільки зараз замовте до 10 робочих місць LIGA360 за фіксованою ціною 7000 грн/міс. на пів року. Отримайте доступ до високоякісної бізнес-інформації та зручних інструментів роботи, які необхідні вашим менеджерам, юристам, бухгалтерам та HR. Замовте прямо зараз.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини