Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Укртатнафта" перерахувала до бюджету понад 1,2 млрд грн податків, несплачених колишніми власниками

Реклама

Завдяки розслідуванню Служби безпеки та Бюро економічної безпеки щодо корупційних схем колишнього менеджменту ПАТ «Укрнафта» і ПАТ «Укртатнафта» бюджет України поповнився на 1,2 млрд грн. Про це інформує пресслужба СБУ.

Відповідну суму нинішнє керівництво ПАТ «Укртатнафта» перерахувало на користь держави як податки, несплачені колишніми власниками. Повернуті кошти будуть спрямовані для забезпечення потреб Сил оборони.

У Службі безпеки нагадали, що попередній менеджмент компанії реалізовував пальне через мережу АЗС без сплати акцизного податку, хоча суми акцизного збору закладались у ціну для споживачів.

За цим фактом ухилення від сплати податків підозру отримав колишній директор компанії, який наразі перебуває під вартою.

Також раніше правоохоронці викрили керівництво Укртатнафти на привласненні нафтопродуктів на загальну суму понад 2 млрд грн.

Слідчі дії для встановлення всіх обставин незаконної діяльності та притягнення винних до відповідальності тривають.

Нагадуємо, Служба безпеки України разом з Бюро економічної безпеки викрила масштабні схеми привласнення 40 млрд гривень колишнім менеджментом ПАТ «Укрнафта» та ПАТ «Укртатнафта».

Як керівникам бути впевненими в управлінських рішеннях? Завдяки LIGA360. Знаходь алгоритми дій для бізнесу, читай бізнес-новини, контролюй свою репутацію та діяльність конкурентів. Спробуй прямо сьогодні.

Запропонуйте своїй команді універсальний і зручний інструмент для роботи - рішення LIGA360. Придбайте його для 10 користувачів за ціною 3! На вибір - рішення для керівників, юристів, бухгалтерів та HR. Деталі акції.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини