Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд просить перенести перший обмін інформацією про фінансові рахунки платників податків на вересень 2024 року

Реклама

Кабінет Міністрів попросив про перенесення дати першого автоматичного обміну інформацією про фінансові рахунки платників податків на вересень 2024 року. Про це повідомив постійний представник КМ у Верховній Раді Тарас Мельничук.

«Схвалено проєкт листа Уряду України до Глобального форуму з прозорості та обміну інформацією для податкових цілей стосовно перенесення дати першого автоматичного обміну інформацією про фінансові рахунки для податкових цілей», - написав він у своєму Telegram-каналі.

Проєктом листа передбачається перенесення дати першого автоматичного обміну інформацією про фінансові рахунки для податкових цілей з вересня 2023 року на вересень 2024 року.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Брак інформації є ризикованим для бізнесу. Щоб уникнути цього, скористайтеся Business Help від LIGA360. Надайте вашим співробітникам - керівникам, юристам, бухгалтерам, HR - усю потрібну інформацію для ухвалення рішень. Тільки зараз на акційних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини