Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Фермери можуть самостійно оцінити свої перспективи отримання гранту

Реклама

Для допомоги фермерам розроблена онлайн-форма оцінки відповідності господарства вимогам отримання гранту, повідомили Мінагрополітики.

Українські фермери, які планують подаватися на гранти, зможуть самостійно оцінити перспективи свого господарства, основні параметри свого проєкту та заяви для отримання гранту.

Перевірити можливість отримання гранту можна за посиланням.  

Фермер, заповнивши онлайн-форму, отримає інформацію щодо того, чи можна отримати грант на заплановану культуру в його регіоні, чи правильно розраховано суму запиту гранту, чи є у Державному реєстрі сортів рослин, придатних для поширення в Україні, заявлений сорт садивного матеріалу тощо.

Онлайн-форма розроблена Міністерством аграрної політики та продовольства України спільно з Програмою USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО)  та проєктом ЄС «Підтримка впровадження сільськогосподарської та продовольчої політики» (EU IPRSA).

Нагадаємо, Уряд вніс зміни до порядку надання грантів на розвиток садівництва, ягідництва та виноградарства.

Як аграрному бізнесу захиститися від рейдерства? За допомогою рішення LIGA360. Контролюйте будь-які незаконні дії щодо вашої землі та інші ризиковані чинники для вашого підприємства. Замовте демо доступ прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини