Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську
ЗЕД

З 5 червня у системі "єЧерга" скасовуватимуться записи з недостовірними даними

Реклама

Відсьогодні, з 5 червня, за внесення недостовірних даних в систему «Електронна черга перетину кордону» (єЧергу) скасовуватиметься запис. Про це інформує Укртрансбезпека.

Як зазначається, моніторинг записів користувачів показав, що однією з поширених проблем є внесення в систему недостовірних даних з метою стати в єЧергу раніше, ніж це передбачено правилами, а саме - записати машину в єЧергу без вантажу, але згодом її завантажити.

«Ми вирішили цю проблему: якщо запис в єЧергу зроблено на машину без вантажу, а пізніше її завантажили, то система скасує такий запис», - йдеться у повідомленні.

Новий механізм починає застосовуватися з 5 червня, і діятиме постійно.

єЧерга буде порівнювати список порожніх вантажівок з базою митних декларацій. Вантажівки, до яких після реєстрації в єЧерзі будуть виявлені митні декларації, будуть відмічені в системі спеціальною позначкою і згодом видалені з єЧерги.

У відомстві радять вже скасувати чергу і записатись в неї з коректними даними про вантаж тим, хто наразі зареєстрував порожню автівку, але планує перетинати кордон з вантажем.

А ваша топ-команда є поінформованою? Дашборд у LIGA360 - прозоре та актуальне джерело даних. Стежте за новинами, медіа-активністю конкурентів та правовою інформацією на єдиному ресурсі. Дізнайтеся про переваги корпоративного рішення LIGA360 за посиланням.

Брак інформації є ризикованим для бізнесу. Щоб уникнути цього, скористайтеся Business Help від LIGA360. Надайте вашим співробітникам - керівникам, юристам, бухгалтерам, HR - усю потрібну інформацію для ухвалення рішень. Тільки зараз на акційних умовах.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини