Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Через руйнування Каховської ГЕС у Кривому Розі знизять споживання води промисловістю

Реклама

Під особисту відповідальність кожного керівника підприємства максимально необхідно зменшити споживання води промисловістю Кривого Рогу, інакше відключатимуть примусово. Про це повідомив голова міської військової адміністрації Олександр Вілкул.
Для населення тиск води буде знижуватися з 22.00 до 05.00 ранку. Вода діставатиме лише до перших поверхів будинків, плюс забезпечуватиметься проток та циркулювання.

Повністю заборонено полив зі шлангів. У селах по дузі від Інгульця через низ до Софіївки подача води буде лише з 08.00 ранку до 12.00 дня.
Якщо цих заходів буде недостатньо - вводитимуться додаткові обмеження.

"У Кривому Розі на 30% міста (це Центрально-Міський, частково - Металургійний, Довгинцівський та Саксаганський райони) вода подається від Карачунів - тут ризиків немає. На 70% міста (решта районів) вода подається від Каховського водосховища через водосховище "Південне".
Ми розуміли ризики відсутності каховської води ще рік тому і вже реалізували великий перелік технічних заходів щодо забезпечення життя міста в цих умовах, що зараз нам дає деяку фору за часом", - зазначив Вілкул.

Нагадаємо, вночі 6 червня російськими окупаційними військами здійснено підрив Каховської ГЕС.

Спробуйте єдиний робочий простір для топ-команди. Рішення LIGA360 дозволяє синхронно бачити показники, що впливають на бізнес: зміни конкурентів, згадки в медіа, зміни законодавства, економічні новини. Побачте свою компанію під кутом 360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини