Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

З 22 червня ПриватБанк поновить приймання валюти у терміналах

Реклама

З 22 червня державний ПриватБанк поновить послугу прийому готівкової іноземної валюти з її зарахуванням на картку через мережу терміналів самообслуговування. Про це інформує пресслужба банку.

«Нам відома інформація про деякі аспекти щодо обміну готівкової іноземної валюти, зокрема обміну іноземних банкнот з ознаками значного зношення або пошкодження та банкнот давніх років випуску», - зазначається у повідомленні.

Водночас наголошується, що ПриватБанк здійснює валютно-обмінні операції виключно в рамках умов та порядку, визначених постановами Правління НБУ № 103 від 25 вересня 2018 року та № 1 від 02 січня 2019 року, що встановлює загальний порядок та умови торгівлі іноземною валютою та банківськими металами на валютному ринку України та містить додаток із ознаками зношення банкнот іноземної валюти, які приймаються банками, небанківськими установами та операторами поштового зв'язку, пунктами обміну валюти на території України.

Читайте також: НБУ роз'яснив особливості обміну зношених та старих банкнот.

LIGA360 - єдине джерело інформації для всієї компанії. Дашборд ключових медіа та конкурентних показників, бізнес-новини й аналітика та управління ризиками. Замов прямо зараз.

Більше робочих місць LIGA360 - фіксована ціна. Тільки зараз діють вигідні умови на рішення LIGA360 для бізнесу. Ви зможете підключити до 10 співробітників всього за 10000 грн/міс. Дізнайтеся більше переваг за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини