Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Як торгувати на Amazon: правила та вимоги

Реклама

Мережа центрів інформаційної підтримки бізнесу надала експертні поради щодо правил та вимог, яких необхідно дотримувались, якщо ви вирішили торгувати на Amazon.

Реєстрація на Amazon Seller Central. Щоб продавати товари на Amazon, необхідно зареєструватися на Seller Central, яка є платформою для продавців на Amazon: створити обліковий запис, надати інформацію про свою компанію та товари, які збираєтеся продавати.

Якість товарів. Товари повинні відповідати певним стандартам якості та безпеки: були новими, невикористаними та не відкритими, якщо інше не зазначено в описі товару, мати відповідні сертифікати та ліцензії.

Опис товарів. Має бути точним та повним, щоб покупці могли приймати поінформоване рішення про купівлю товару. Опис повинен містити фотографії та додаткову інформацію про товар, включаючи розміри, вагу, матеріали та інші специфікації.

Ціни на товари. Мають бути конкурентоспроможними та відповідати ринковим стандартам, вказані в доларах США і включати податки і вартість доставки.

Дотримання законів і правил. Amazon вимагає дотримання законів про авторські права, патенти, товарні знаки, захист споживачів та інших застосовних законів і правил.

Обслуговування клієнтів. Продавці повинні надавати клієнтам гарне обслуговування, включаючи швидке реагування на питання покупців, обробку замовлень у строк, надання правильної та точної інформації про товари та забезпечення швидкої та ефективної доставки товарів.

Умови повернення товарів. Продавці повинні надати ясні та зрозумілі умови повернення товарів, включаючи терміни, способи повернення, можливість повернення грошей та інші подробиці

Дотримання податкового законодавства. Продавці повинні дотримуватись податкового законодавства, що стосується продажу товарів на Amazon: збирати та сплачувати податки з продажу відповідно до вимог своєї країни та регіону.

Заборонені до продажу товари. Amazon забороняє продаж наркотиків, зброї, вибухових речовин, небезпечних товарів і тих, що легко руйнуються (наприклад, літій-іонні батареї, крихкі товари і т. ін.), підробок чи копій брендових товарів без відповідних правових дозволів.

Маркетинг та реклама. Існує заборона на помилкову рекламу і використання оманливих практик.

Шукаєш точки росту бізнесу? Спробуй дашборд ризиків та можливостей у LIGA360. Функціонал дозволяє спільно з командою обговорити новини й економічні процеси, та прогнозувати їх вплив. Спробуй вже сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини