Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Держава стала власником Sense Bank

Реклама

Міністерство фінансів України та Фонд гарантування вкладів фізичних осіб 22 липня 2023 року уклали договір купівлі-продажу 100% акцій системно важливого АТ «СЕНС БАНК», згідно з яким Банк переходить у власність держави. Про це повідомили в Мінфіні.

Нагадаємо, 20 липня 2023 року Правління Національного банку України прийняло рішення про виведення з ринку системно важливого банку АТ «СЕНС БАНК», відповідно до якого Виконавча дирекція Фонду прийняла рішення про запровадження в банку тимчасової адміністрації.

Кабінет Міністрів України погодився з пропозицією НБУ прийнявши постанову «Про участь держави у виведенні системно важливого банку з ринку», та визначив Міністерство фінансів України органом управління корпоративними правами за акціями АТ «СЕНС БАНК», що належать державі.

Фондом призначено керівників Банку. Відповідні кандидатури за поданням Міністерства фінансів України були погоджені на посади Національним банком України і вони приступають до виконання своїх обов'язків з моменту припинення Фондом тимчасової адміністрації.

Головою правління АТ «СЕНС БАНК» визначено Кузьміна Дмитра Миколайовича.

Бізнес не встигає за сучасним ритмом? Автоматизуйте роботу з LIGA360. Моніторте зміни воєнного стану, правові новації, свіжі судові кейси та діяльність ваших контрагентів. Замовте презентацію LIGA360 для своєї компанії прямо сьогодні

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини