Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Мінагрополітики запустило онлайн моніторинг теплиць і садів, які отримали гранти

Реклама

Мініагрополітики створило портал супутникового моніторингу господарств, які отримали грантову підтримку від держави в рамках програми «єРобота».

На новий портал можна потрапити через розділ «Онлайн моніторинг садів та теплиць» на головній сторінці офіційного сайту міністерства.

“Портал дозволяє за допомогою супутникових даних бачити саму ділянку на якій заявлено розвиток тепличного господарства чи саду, чи насправді на ній розвивається заявлене виробництво. Позначено також назву господарства, скільки грантових коштів воно отримало, площу ділянки, кількість сезонних та постійних працівників та інше”, - розповів заступник міністра з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Денис Башлик.  

Він також підкреслив, що портал  буде постійно наповнюватись як знімками, так і даними по кожному господарству, які дозволять відслідковувати як воно розвивається. 

Для зручності пошук також поділений на підрозділи: сади та теплиці, господарства, земельні ділянки. 

На порталі також міститься інформація як можна отримати грант, статистичні дані.  

За інформацією Мінагрополітики

Читайте також:

Мінагро уточнило критерії проєктів модульних теплиць для отримання грантів

Чи потрібно повертати грантові кошти у разі мобілізації підприємця?

Підприємці слідкують за змінами з LIGA360. Це рішення дозволяє моніторити всі важливі фактори, що можуть впливати на діяльність компанії. Слідкуйте за законодавчими змінами, реєстраційними змінами компаній, згадками в ЗМІ. Відчуйте повний контроль інформації з LIGA360. 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини