Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Наприкінці вересня можуть запровадити оформлення договору купівлі-продажу автомобіля онлайн

Реклама

МВС разом з Мінцифри планує наприкінці вересня запровадити оформлення договору купівлі-продажу автомобіля онлайн. Про це розповів заступник Міністра внутрішніх справ України Богдан Драп'ятий в ефірі всеукраїнського телемарафону “Єдині новини”.

"Громадянам не потрібно буде безпосередньо приходити до територіального сервісного центру, а вони зможуть через застосунок Дія оформити відповідний договір купівлі-продажу та отримати поштою номерний знак і свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу", - сказав заступник Міністра.

Також Міністр нагадав, що з 6 серпня набрала чинності постанова Кабінету Міністрів № 437, що запровадила деякі додаткові опції, зручні для громадян, коли вони купують автомобілі.

Тепер під час купівлі авто в автосалоні всі реєстраційні дії з автомобілем, отримання свідоцтва та номерного знака за вас може зробити автосалон.

Він додав, що такі зміни будуть корисними і для автобізнесу.

Підприємці стежать за змінами в LIGA360. Налаштуй моніторинг НПА, змін контрагентів та медіа-поля. Замов LIGA360:Підприємець прямо сьогодні 

Тільки до 14 вересня ти можеш взяти участь в розіграші рішення LIGA360:Підприємець. Один  з тих, хто придбає продукт - виграє рік безоплатного доступу.  Випробуй удачу прямо зараз! 

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини