Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

В Україні відкрили нове родовище, запаси якого оцінюються в мільярд кубометрів газу

Реклама

АТ «Укргазвидобування», яке є частиною групи Нафтогаз, відкрило нове родовище газу, запаси якого можуть сягати мільярда кубометрів блакитного палива. Про це інформує пресслужба «Нафтогазу».

«Нафтогазова ділянка вивчалася «з нуля», родовище на ній було відкрите свердловиною глибиною майже 4 тис. м. Перед бурінням фахівці провели 3D сейсморозвідувальне дослідження. Отримана геологічна інформація свідчить, що запаси нового родовища можуть сягати 1 млрд кубометрів газу», - зазначається у повідомленні.

За словами т. в. о. генерального директора АТ «Укргазвидобування» Олега Толмачева, це не перше відкриття нових вуглеводневих покладів за цей рік.

Він додав, що Укргазвидобування продовжить програму геологічної розвідки на даному родовищі і планує тут буріння нових свердловин.

Нагадуємо, раніше АТ "Укргазвидобування" запустило в роботу дві високодебітні свердловини, які сумарно дають понад 430 тис. куб. м блакитного палива на добу.

Фото с сайту групи Нафтогаз.

Спробуйте єдиний робочий простір для топ-команди. Рішення LIGA360 дозволяє синхронно бачити показники, що впливають на бізнес: зміни конкурентів, згадки в медіа, зміни законодавства, економічні новини. Побачте свою компанію під кутом 360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини