Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Визначено порядок проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів

Реклама

Уряд постановою від 25 серпня 2023 р. № 918 затвердив Порядок проведення конкурсу на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових відходів.

Учасниками конкурсу можуть бути суб'єкти господарювання, установчими документами яких передбачено провадження діяльності у сфері управління побутовими відходами. Кількість учасників конкурсу не обмежується.

Для участі у конкурсі учасники подають заяву, яка повинна містити таку інформацію:

  • номер та назву об'єкта конкурсу;

  • найменування юридичної особи або прізвище, власне ім'я, по батькові (за наявності) фізичної особи - підприємця;

  • ідентифікаційний код юридичної особи згідно з ЄДРПОУ або реєстраційний номер облікової картки платника податків для фізичних осіб - підприємців (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків та повідомили про це відповідному контролюючому органу і мають відмітку в паспорті, зазначаються серія та номер паспорта);

  • місцезнаходження суб'єкта господарювання, контактний номер телефону, адресу електронної пошти.

До заяви додається конкурсна пропозиція, яка включає:

  • перелік документів, передбачений конкурсною документацією;

  • запропоновані учасниками конкурсу тарифи на збирання та перевезення побутових відходів, розраховані відповідно до затвердженого Кабінетом Міністрів України порядку.

Критерії відповідності конкурсних пропозицій кваліфікаційним вимогам визначено у додатку 1 до Порядку.

Конкурсна пропозиція подається особисто чи надсилається засобами поштового зв'язку конкурсній комісії у конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та учасника конкурсу, або подається в електронній формі на адресу електронної пошти організатора конкурсу чи іншими засобами інформаційно-комунікаційних систем.

Переможцем (переможцями) конкурсу визначається його учасник або декілька учасників, що відповідає (відповідають) кваліфікаційним вимогам, за результатами розгляду конкурсних пропозицій.

Бізнес не встигає за сучасним ритмом? Автоматизуйте роботу з LIGA360. Моніторте зміни воєнного стану, правові новації, свіжі судові кейси та діяльність ваших контрагентів. Замовте презентацію LIGA360 для своєї компанії прямо сьогодні

Читайте також:

Уряд визначив правила надання послуг з управління побутовими відходами

Що очікувати бізнесу від реформи системи управління відходами та як підготуватись до змін

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини