Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

Уряд змінив порядок обчислення середньої заробітної плати

Реклама

Кабінет Міністрів на засіданні 1 вересня вніс зміни до Порядку обчислення середньої заробітної плати. Про це повідомив постійний представник Уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Зазначеними змінами передбачено, що обчислення середньої заробітної плати для надання матеріальної (грошової) допомоги проводиться з урахуванням виплат за останні 12 календарних місяців, що передують місяцю надання матеріальної (грошової) допомоги, а обчислення середньої заробітної плати для виплати компенсації за невикористані відпустки проводиться з урахуванням виплат за робочий рік, у якому виникло право на таку відпустку.

Також внесено зміни до Порядку надання державним службовцям матеріальної допомоги для вирішення соціально-побутових питань у частині можливості надання матеріальної допомоги у розмірі не більше середньомісячної заробітної плати (замість середньомісячної заробітної плати).

Не пропусти жодної важливої зміни для бізнесу з LIGA360. Налаштуй моніторинг згадок у ЗМІ, змін конкурентів, законодавства та статусів об'єктів нерухомості. Спробуй прямо сьогодні.

Замовте LIGA360 для бізнесу на вигідних умовах. Підключіть до 10 працівників за фіксованою ціною 10000 грн/міс. Забезпечте ключові ролі в команді - керівників, юристів, бухгалтерів, HR - інструментами та інформацією для ухвалення рішень. Замовляйте за посиланням.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини