Ця сторінка доступна рідною мовою. Перейти на українську

"Укргазвидобування" досягло найвищого добового видобутку газу за останні три роки

Реклама

АТ «Укргазвидобування» з початку поточного року збільшило середньодобовий видобуток товарного газу на 3,31 млн куб. м, що є найвищим показником за останні три роки. Про це повідомляє пресслужба Групи «Нафтогаз».

"Завдяки введенню в експлуатацію з початку року 54 нових газових свердловин та збільшенню кількості сервісних операцій у серпні середньодобовий показник видобутку блакитного палива АТ «Укргазвидобування» сягнув найвищого показника з червня 2020 року», - зазначається у повідомленні.

За словами т.в.о. генерального директора АТ «Укргазвидобування» Олега Толмачева, досягнуте збільшення середньодобового видобутку дасть можливість за підсумками року перевищити результат за два попередні роки.

Нагадуємо, раніше АТ "Укргазвидобування" запустило в роботу дві високодебітні свердловини, які сумарно дають понад 430 тис. куб. м блакитного палива на добу.

Спробуйте єдиний робочий простір для топ-команди. Рішення LIGA360 дозволяє синхронно бачити показники, що впливають на бізнес: зміни конкурентів, згадки в медіа, зміни законодавства, економічні новини. Побачте свою компанію під кутом 360 прямо сьогодні.

Залиште коментар
Увійдіть, щоб залишити коментар
УВІЙТИ
Підпишіться на розсилку
Щопонеділка отримуйте weekly-digest про ключові події бізнесу
Схожі новини